Workshops

LET OP! I.V.M. ZWANGERSCHAP & WERK IN LOONDIENST IS DE PRAKTIJK VOORLOPIG EERST GESLOTEN.

Kom ook eens muziektherapie ervaren!
Van maandag 15 november t/m zondag 21 november a.s. is het weer de week van de vaktherapie. Deze week wordt door alle disciplines binnen de vaktherapie (muziek-, beeldende, dans-, spel-, psychomotorische, en dramatherapie) gebruikt om een inkijkje te geven in ons vak. Een week waarin je vrijblijvend kan kennismaken met o.a. muziektherapie. Om een indruk te krijgen van wat deze therapie nu eigenlijk is. Of als je het gewoon leuk lijkt eens een leuke muzikale activiteit (mee) te doen! Ook MuzieKracht organiseert samen met collega muziektherapeut Robin van Dam activiteiten waar eenieder vrijblijvend aan mee kan doen!

Voor wie?
Nieuwsgierig wat muziektherapie is of kan doen voor mensen? Of gewoon even de behoefte om tot jezelf te komen en op een creatieve manier op innerlijke ontdekkingsreis te gaan? Kom dan naar èèn van de online workshops Music & Imagery (muziek & bewustzijn).

Hoe ziet dat eruit?
1 Sessie, waar je vanuit je eigen huis online mee kan doen:
– Korte uitleg over muziek & bewustzijn
– Ontspanningsoefening (liggend of zittend)
– Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je luistert naar (klassieke) muziek
– (Optioneel) Geef de voor jouw belangrijkste elementen weer in een mandala
– (Optioneel) Bespreek jouw ervaring/vragen met therapeuten en groepsgenoten

Duur:
Ca 1 uur (uitloop naar 1,5 uur, zodat er voldoende ruimte is voor het delen van ervaringen en/of het stellen van vragen.)

Kosten?
Vrijwillige bijdrage.
Je hoeft niks te betalen, maar mocht het voor jou een waardevolle ervaring zijn geweest en wil je ons werk steunen?
Dan zijn wij erg blij met een (kleine) donatie.

Waar en wanneer?
Dinsdagavond 16 november om 19.30u via Zoom.
Donderdagavond 18 november om 19.30u via Zoom.

Opgeven kan via info@muziekracht.nl of 06-20672844 (Whats-app of bellen)

Ervaringen van cliënten

“Het was een bijzondere ervaring, rustgevend en ontspannend” # “Ik heb vannacht voor het eerst weer goed geslapen” # “Emoties mochten weer even stromen, eindelijk weer wat spanning los kunnen laten” # “De muziek werkt voor mij erg goed, het was heerlijk zo”

Reacties op muziekreis online

Music & Imagery Support During Covid Sessies

“Zeer integer, boeiend om mee te maken, COVID-proof, respectvol, professioneel, afstemmend, betrokken. Kortom: aanrader.”

Anoniem

Vrouw, 65 jaar

” Een verrassende en bijzondere ervaring, de GIM-sessie bij jou Tara!
De door jou zorgvuldig gekozen muziek riep veel bij mij op. Beelden en gevoelens… wonderlijk intens en helend. Je stemt je op een prettige manier af, je begeleiden is zorgvuldig en gebaseerd op ruime ervaring. Dat gaf mij ook het vertrouwen me ‘over te geven’ aan deze onvergetelijke ervaring. Nogmaals bedankt!”

R.V.

Vrouw, 59 jaar.

“Ik heb de muzikale reis als prettig, licht en ontspannen ervaren. Tara’s rustige stem hielp mij goed ontspannen en ze begeleidde de sessie warm en met vertrouwen”

Anoniem

Vrouw, 52 jaar